Brochure

 

Ook voor brochures, flyers en folders ben je bij Tekstbureau Polane aan het juiste adres. Het schrijven van wervende teksten met een sterke call to action is een van mijn specialiteiten. Vaak gaat het hier om korte teksten. In deze beperkte ruimte moet duidelijk de nadruk liggen op het doel van de tekst. Ik zie het gebruik van zo min mogelijk tekens als een mooie uitdaging en help je graag bij het opzetten van een goede wervende tekst.

 

Overtuigend

Het doel van teksten voor brochures, flyers en folders is het overtuigen en informeren van de lezer. In samenspraak met jou stel ik de juiste tone of voice vast en adviseer ik je hoe we originaliteit in de brochure, flyer of folder kunnen brengen. Want originaliteit is een goede manier de lezer bij de les te houden. En dat is precies wat een goede brochure doet.

Actie!

Daarnaast wil ik met jouw brochure, flyer of folder de doelgroep in beweging krijgen. Of het nu deelnemen aan een evenement, het doneren van geld of het kopen van een product is, het doel van de tekst is hetzelfde: actie! In mijn teksten stuur ik op deze call to action. Dat kan heel direct of juist subtiel. Ook dit is iets wat ik met jou zal afstemmen.

Ontloop de prullenbak

De nachtmerrie bij het verspreiden van een brochure, flyer of folder: het belandt ongelezen in de prullenbak. Er zijn genoeg manieren om dit te voorkomen. Tekstbureau Polane draagt hier aan bij door teksten aan te leveren die relevant zijn, uitdagend zijn en direct duidelijk overkomen. Schakel mij nu in voor hulp bij het opzetten van jouw brochure, flyer of folder!

 

Vrijblijvend een offerte aanvragen