Content Specialist

 

Met ruime ervaring als Content Specialist weet Tekstbureau Polane wat er komt kijken bij het optimaliseren van een website. Het aanbod is ruim en divers: verbeteren en uitbouwen van content, onderhoud van jouw website, SEO, realiseren van contentkalenders en doelstellingen, uitstippelen van customer journeys, social media en CMS optimalisatie; ik doe het allemaal!

 

Jouw website, mijn specialisme

Er komt veel kijken bij het onderhoud en optimaliseren van een website. Gelukkig kan je content laten optimaliseren door een Content Specialist. Iemand die precies weet hoe een website optimaal rendeert en hoe bezoekers de informatie vinden die ze zoeken. Elke website kan altijd geoptimaliseerd worden. Ik ondersteun je graag daar waar nodig!

SEO als speerpunt

Een belangrijk onderdeel van het werk als Content Specialist is SEO. Met de optimalisatie van content zorgen we ervoor dat jouw content beter scoort dan die van de concurrent. De spelregels van SEO veranderen voortdurend, maar Tekstbureau Polane is altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Alleen dan kunnen we garanderen dat onze content goed scoort in de zoekresultaten.

De veelzijdige Content Specialist

Een Content Specialist is voor elk bedrijf onmisbaar. Tekstbureau Polane kan jou op vele manieren ontzorgen. Denk aan het herstructureren van een CMS. Of het redigeren van bestaande content, het onderhouden van social media kanalen, het opstellen van een contentplan met realistische, maar uitdagende doelstellingen of het optimaliseren van de klantreis, ook wel de customer journey genoemd. Meer dan 10 jaar heb ik rondgelopen bij vele bedrijven, van grote A-merken tot mooie startups. Door deze ervaring weet ik feilloos hoe ik jou van dienst kan zijn.

 

 

Vrijblijvend een offerte aanvragen