SEO teksten

 

SEO (Search Engine Optimization) helpt je een constante stroom bezoekers naar jouw website te krijgen. Met prettig leesbare, commercieel sterke teksten, die op maat gemaakt zijn voor zoekmachines, kan je dit bewerkstelligen. Tekstbureau Polane is gespecialiseerd in het optimaliseren van content voor een betere vindbaarheid en een hogere score in de resultaten van zoekmachines.

 

Treffende trefwoorden

Aan de hand van een zoekwoordenonderzoek bepaal ik wat het belangrijkste doel van de pagina is. Dit helpt te bepalen waar ik de tekst op af moeten stemmen. Tekstbureau Polane kijkt naar het volume, dus welke zoekwoorden vaak gebruikt worden. Ook kijk ik naar concurrentie; welke zoektermen zorgen voor een hoge klassering in Google? En ik neem conversie onder de loep. Zo weet ik welke zoekwoorden zorgen voor gewenst gedrag van de bezoeker, bijvoorbeeld de aanschaf van een product.

Goed verhaal

Naast het gebruik van de juiste trefwoorden is het voor een goede SEO-score van belang dat er een duidelijk verhaal voor de bezoeker klaarstaat. De context van de boodschap is belangrijker dan ooit tevoren. Voorheen was het mogelijk een goede SEO-score te behalen door zoveel mogelijk zoektermen in de content te plaatsen. Google is tegenwoordig een stuk slimmer en kijkt naast de zoektermen ook naar de rest van de tekst. Het is daarom belangrijk om een helder verhaal te publiceren met een logische opbouw. Ook zijn semantische zoekwoorden van belang. Met deze synoniemen voor de eerder vastgestelde zoekwoorden kan extra waarde voor webteksten worden opgebouwd.

Waarom een SEO-tekstschrijver?

Met Tekstbureau Polane haal je specialisme en meer dan 10 jaar ervaring als Content Specialist in huis. Ik weet waar een goede SEO-tekst aan moet voldoen en garandeer een optimaal zoekresultaat. Een hoge kwaliteit tekst is altijd het uitgangspunt. Graag kijk ik samen met jou naar je wensen en ontzorg ik je op het gebied van SEO.

 

Vrijblijvend een offerte aanvragen