Social Media

 

Interactie is de kern van social media teksten. Je wilt namelijk dat je doelgroep reageert of actie onderneemt na jouw post. Het schrijven van social media teksten is een vak apart. Want hoe krijg je een doelgroep in beweging? Hoe zorg je ervoor dat jouw tekst zich als een olievlek verspreidt? En lukt het jou om je merk te versterken met behulp van social media? Tekstbureau Polane geeft je graag antwoord op deze vragen!

 

Prikkelen en activeren

Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. Een greep uit de vele verschillende social media kanalen die interessant zijn voor een particulier, maar zeker ook voor een bedrijf. Elk platform heeft zo haar eigen spelregels. Je doelgroep per kanaal ondersteunen of activeren vraagt om een specialistische manier van schrijven. Tekstbureau Polane kan putten uit ervaring met het schrijven voor bedrijven als Microsoft en Essent. Bedrijven de gevolgd worden door honderdduizenden potentiële klanten. Een foutje kan je dan duur komen te staan.

Tone of voice

Daarom werk ik uiterst secuur en stem ik de post altijd af op de doelgroep zonder de merkbeleving van het bedrijf uit het oog te verliezen. Want dat is de kracht van social media: met unieke content je onderscheiden en jouw doelgroep nog meer verbinding laten voelen met jouw merk of bedrijf.

Wat doen wij?

Tekstbureau Polane helpt je graag bij het opstellen van een social media strategie met bijbehorende doelstellingen. Ik ondersteun in het plaatsen van posts en ik monitor de resultaten van de online activiteiten. Ook schuif ik graag aan wanneer er vraag is naar een creatieve blik op bestaande of nieuwe content. In dit traject is Tekstbureau Polane in te schakelen van begin tot eind. Wanneer het jou uitkomt!

 

Vrijblijvend een offerte aanvragen