Over Tekstbureau Polane

 

Tekstbureau Polane is opgericht door Demian Polane (14-03-1983, Breda). Dit tekstbureau staat voor een informele samenwerking, passie voor schrijven en het ontzorgen van haar klanten. Met een scherpe schrijfstijl en een transparante werkwijze is Tekstbureau Polane een betrouwbare en fijne partij om tekstuele opdrachten aan uit te besteden.

 

De grote jongens

Demian Polane heeft na de middelbare school zijn hbo-diploma Journalistiek behaald om vervolgens een master Journalistiek & Nieuwe Media te volgen aan de Universiteit van Leiden. Na deze opleidingen is Demian als contentspecialist werkzaam geweest bij verschillende inspirerende bedrijven als Microsoft, Allsecur, Essent en EnergieDirect, allen grote spelers binnen hun branche. Hier heeft hij mooie dingen mogen realiseren zoals contentstrategieën bedenken en opzetten, nieuwe social media kanalen in het leven roepen, customer journeys in kaart brengen, apps ontwikkelen en vooral veel content (SEO & web) schrijven.

Freelance avonturen

Daarnaast heeft Demian vele freelance werkzaamheden verricht voor andere gevestigde namen als Bol.com en NuSport, maar ook voor energieke startups als CS Digital Media en WeVoke. Naast tekstschrijven heeft hij hier voice-over teksten verzorgd, animaties gemonteerd, storyboards vormgegeven, CMS-onderhoud verricht en redactiediensten gedraaid. Deze freelance opdrachten zorgen voor diversiteit en nieuwe inspiratie. Geen enkele klus is hetzelfde en dat maakt het een leuk avontuur.

Liefde voor het vak

Met meer dan 10 jaar werkervaring kent Demian Polane de kneepjes van het vak. En hij zorgt ervoor dat hij voortdurend op de hoogte blijft van de laatste trends en ontwikkelingen. Behalve liefde voor het vak is dit ook een morele verplichting naar bestaande en nieuwe klanten. Dat maakt Tekstbureau Polane uniek. Er wordt veel waarde gehecht aan relaties en dit tekstbureau voelt zich verbonden met haar werk, ook na oplevering. Bij Tekstbureau Polane kan je terecht voor elke tekstopdracht. Een dialoog is belangrijk en goed luisteren naar jouw wensen is vanzelfsprekend. Dit tekstbureau is kritisch en geeft graag haar mening. Maar slechts met één doel: samen tot een mooi eindproduct komen.

Interesse? Bekijk hier de veelzijdige diensten of neem direct vrijblijvend contact op!