Werkwijze

 

Tekstbureau Polane staat voor een informele en transparante werkwijze. Persoonlijk contact staat voorop. Tekstschrijven kan op de automatische piloot, maar dat wil ik niet. Elk bedrijf en elke klant heeft een eigen verhaal en een eigen visie. En die hoor ik graag! Zo kunnen we samen afstemmen welke koers we varen. Ik houd van korte lijntjes om snel tot een mooi eindresultaat te komen. Want zo werkt Tekstbureau Polane: nauwkeurig, flexibel en altijd met hoge kwaliteit.

 

Een offerte

Interesse in de diensten van Tekstbureau Polane? Daar ben ik blij mee. Via deze website vul je eenvoudig het contactformulier in met je vraag of wensen. Binnen 24 uur krijg je een persoonlijke reactie en probeer ik je zo goed mogelijk te helpen. Ook de aanvraag voor een offerte regel je eenvoudig via het contactformulier. Beschrijf zo goed mogelijk de werkomschrijving en het beschikbare budget. Ik stuur dan een geheel vrijblijvende offerte jouw kant op.

Kopje koffie

Ik drink dan misschien geen koffie, maar dat wil niet zeggen dat we geen persoonlijke afspraak kunnen maken. Leg je liever je vraag of wensen in een gesprek aan mij voor? Dan nodig ik je graag uit in de gezellige binnenstad van Breda. Of ik kom naar jouw locatie. Ook geen probleem!

Aan de slag

Ik vind het belangrijk om goed contact te houden tijdens een opdracht. Wanneer daar behoefte aan is, is het voor mij geen probleem om tussentijds af te stemmen of een kijkje te geven in de actuele stand van zaken. Zo voorkomen we misverstanden en weet iedereen waar hij of zij aan toe is. Dat geldt ook voor het eindproduct. Na afloop vragen of opmerkingen? Leg ze bij mij neer. Nazorg vind ik belangrijk en ik hecht waarde aan een goede verstandhouding met de klanten van Tekstbureau Polane.

 

Bekijk de algemene voorwaarden voor meer informatie.

 

Vrijblijvend een offerte aanvragen